iPhone SE 2 în primul videoclip hands-on

Avem vesti excelente pentru fanii Apple iar acestia pot admira acum in toata splendoarea noul smartphone iPhone SE 2 si acesta este succesorul modelului iPhone SE, care nu a reusit sa prinda foarte bine pe piata de profil.

Conform celor mai recente informatii se pare ca smartphone-ul Apple iPhone SE 2 este echipat cu procesorul quad-core Apple A10 Fusion, secondat de catre doar 2 GB memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32 si respectiv 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune tot de 12 MP, este dotata cu PDAF, HDR si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Apple iPhone SE 2 este echipat cu un display ceva mai generos iar acesta masoara cel mai probabil 4.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta, de doar 1136×640 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar noul smartphone Apple poate fi admirat acum in toata splendoarea prin intermediul videoclipului de mai jos.

https://youtu.be/n0RlvpvlJow

Apple iPhone SE 2 este echipat tot cu un acumulator extrem de mic, a carui capacitate nu va depasi pragul de 1.800 mAh si cu siguranta isi va dezamagii fanii la capitolul autonomie, asa cum o fac si flagship-urile acestora.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Apple va rula cea mai recenta versioune de iOS iar terminalul este posibil sa dispuna de tehnologia de recunoastere faciala…..celebra FACE ID.

Apple iPhone SE 2 este un smartphone single-sim, compatibil 4G/VoLTE si va dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.2,NFC, GPS, cu A-GPS si GLONASS iar terminalul va fi dotat cu senzor de amprente.

Trebuie sa precizam(pentru cei care ne tot intreaba) si faptul ca tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Apple iPhone SE 2 va fi lansat pe parcursul lunii viitoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 600 de dolari.

Va reamintim si faptul ca a lansat ieri un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Galaxy J2 (2018) si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizchina.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *