iHunt Rainbow 3 are un pret mare

iHunt Rainbow 3 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de camera foto duala iar terminalul se afla in promotie acum pe iHunt.ro si poate fi achizitionat la doar 319 lei.

iHunt Rainbow 3 dispune de procesorul dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP(cu interpolare), este dotata cu senzori Samsung S5K4E2 & CMOS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

iHunt Rainbow 3 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala iar acesta ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli..

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta binisor si la capitolul finisaje.

iHunt Rainbow 3 este un smartphone dual-sim(microSIM + microSIM), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la iHunt are 9.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

iHunt Rainbow 3 se afla in promotie iar terminalul poate fi achizitionat acum prin intermediul iHunt.ro la doar 319 lei si oferta completa este disponibila pe blog.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio se afla in promotie si poate fi achizitionat la doar 395 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *