iHunt Like 3 are doar 1GB de RAM

iHunt Like 3 este un smartphone de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 395 de lei.

iHunt Like 3 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR, autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

iHunt Like 3 este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 640 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

iHunt Like 3 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Hotspot Wi-Fi, Bluetooth 4.0 cu A2DP si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la iHunt are 9.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

iHunt Like 3 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 395 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Daca bugetul va permite atunci puteti opta pentru varianta “PRO” iar aceasta dispune de un hardware ceva mai potent si detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *