iHunt Like 3 Pro are camera foto duală

Smartphone-ul iHunt Like 3 Pro se afla in promotie acum iar terminalul poate fi achizitionat la doar 475 de lei.

iHunt Like 3 Pro dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR, autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

iHunt Like 3 Pro este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 640 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

iHunt Like 3 Pro este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Hotspot Wi-Fi, Bluetooth 4.0 cu A2DP si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la iHunt are 9.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

iHunt Like 3 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 475 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Sharp Z2 este cel mai ieftin terminal care dispune de procesor deca-core iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *