iHunt Like 3 Pro are doar 2 GB de RAM

iHunt Like 3 Pro este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul dispune de conexiune 4G/LTE si poate fi achizitionat la doar 499 de lei.

iHunt Like 3 Pro dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR, autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

iHunt Like 3 Pro este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 640 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

iHunt Like 3 Pro este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Hotspot Wi-Fi, Bluetooth 4.0 cu A2DP si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la iHunt are 9.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

iHunt Like 3 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 499 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Leagoo M9 poate fi achizitionat acum la doar 399 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *