iHunt Hero este este o “bomba” cu ceas

iHunt Hero este un nou smartphone care detine un raport atractiv intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 575 de lei.

Terminalul dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali 400-MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu senzor CMOSautofocus, HDR si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP(cu interpolare).

iHunt Hero este echipat cu un display IPS FullView care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli iar acesta este acoperit cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

iHunt Hero este un smartphone dual-sim (micro + nano), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la iHunt are 8.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

iHunt Hero se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 575 de lei iar oferta completa este disponbila pe site.

Daca bugetul vostru este ceva mai redus, puteti opta pentru smartphone-ul Ulefone S8 iar terminalul poate fi achizitionat la doar 395 de lei si detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *