iCredit este un alt IFN care dă țepe

iCredit este un alt IFN care activeaza pe piata din Romania sub “aripa protectoare” a celor de la BNR desi acestia isi bat joc de clienti zilnic.

EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA aka iCredit este firma care ofera imprumuturi rapide pe banda rulanta iar dobanzile si comisioanele practicate sunt de-a dreptul exorbitante.

Mai jos regasiti drama prin care trece un cititor care a “indraznit” sa se imprumute la acest inestimabil IFN iar ulterior a regretat amarnic alegerea facuta.

“Numele meu este M.D si am 27 de ani, in luna februarie 2018 am luat de la icredit ifn un imprumut de 5.500 de lei pentru 15 luni de zile si imi facusera o rata de cate 125 de lei pe saptamana. Dupa ce am achitat 6 luni de zile ratele am fost sunat de catre un agent icredit care mi-a zis ca incepand de saptamana urmatoare se va mari rata cu inca 28 de lei si voi primi o instiintare prin posta pe care trebuie sa o semnez si sa o depun impreuna cu rata urmatoare.

I-am zis ca nu sunt de acord sa achit alta suma in plus fata de rata stabilita la inceput dar agentul a insistat sa imi spuna ca daca nu achit diferenta aceea voi fi dat la o firma de recuperari si va trebui sa achit imprumutul total plus alte comisioane si dobanzi care se vor adauga. Timpul a trecut si eu am continuat sa achit saptamanal rata de 125 de lei iar dupa aproximativ 3 luni de zile am primit un plic de la o firma de recuperari care se numea EOS KSI imi spunea ca trebuie sa achit 9.753 de lei in maxim 5 zile daca nu vreau sa inceapa procedura de executare silita pentru suma aceea. Nu am luat in seama notificarea aceasta si am continuat sa achit ratele pana la finalul anului trecut cand m-am trezit ca am contul de salariu blocat si cei de la firma unde lucrez mi-au zis ca este vorba despre o poprire facuta de firma de recuperari eos ksi si imi vor opri lunar din salariu 30% pana cand se acopera suma de 13.526 de lei care aparea pe foile de executare. Din luna decembrie 2018 nu am mai achitat ratele saptamanale deoarece si asa abia ma mai descurc cu banii dar am incercat sa vorbesc cu agentul icredit si pana la urma mi-a raspuns si a zis ca nu mai depinde de ei pentru ca contractul meu a fost vandut la firma de recuperari si acum va trebui sa ma descurc cu ei. Acum chiar nu stiu ce pot sa mai fac pentru ca nu mi se pare corect sa achit de aproape 3 ori imprumutul pentru ca asa vrea firma aceea de recuperari. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu raspandirea pataniei mele pe pagina dumneavoastra de facebook ca sa vada lumea ce magarii fac cei de la icredit si eos ksi. Va multumesc respectuos pentru timpul acordat”.

Asadar va recomandam sa evitati contractarea de imprumuturi de la aceste IFN-uri care nu fac altceva decat sa va “sugrume” financiar desi in prima faza ofertele acestora par sa fie extrem de tentante.

Din pacate sunt foarte multi compatrioti care au picat in plasa acestor sarlatani care isi desfasoara activitatea nestingheriti pe piata de profil si isi promoveaza extrem de agresiv aceste imprumuturi “rapide”.

Va reamintim faptul ca si cei de la Easy Credit & TBI Credit IFN SA adopta acelasi comportament abuziv iar detaliile complete sunt disponibile pe blog, in sectiunea de “Țepe Online & Oflline“.

Cele mai recente comentarii

 1. Ella Al 28 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 28 ianuarie 2021
  • Jimmy 4 februarie 2021
   • BYTZĂ 4 februarie 2021
 2. Bogdan 27 ianuarie 2021
  • BYTZĂ 27 ianuarie 2021
 3. Alexa Petra 20 decembrie 2020
  • BYTZĂ 20 decembrie 2020

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!