Xiaomi Mi 8 Lite are un preț excelent iar terminalul dispune de 4GB RAM ⋆ ITHOT.RO ⋆ Reziliere contracte de telefonie mobilă

Xiaomi Mi 8 Lite are un preț excelent iar terminalul dispune de 4GB RAM

Xiaomi Mi 8 Lite este cu siguranta unul dintre cele mai interesante smartphone-uri mid-range iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 660, GPU Adreno 512, 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 24MP si este dotata cu lentile wide.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2220 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Mi 8 Lite este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are doar 7.5mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.400mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 8 Lite se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 960 de lei iar pentru a beneficia de oferta accesati acest link 

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Honor 7X este disponbil acum la doar 563 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!