HTC Marlin Nexus are display AMOLED QHD

Cei de la HTC vor produce urmatorul terminal care face parte din gama Nexus iar acesta poarta numele de Marlin Nexus  si este succesorul lui Nexus 6P.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca HTC Marlin Nexus va ascunde sub “capota” unul dintre procesorele quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821/823, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32 si 128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala va dispune de 12 MP, va fi dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara va dispune de 8 MP.

HTC Marlin Nexus va fi echipat cu un superb display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele vor fi de cea mai buna calitate, asa cum cei de la HTC ne-au obisnuit deja.

HTC Marlin Nexus va fi dotat cu port USB Type-C, senzor de amprente si un acumulator de 3.450 mAh, car va dispune de tehnologia fast charging.

Android-Nougat

Bineinteles ca HTC Marlin Nexus va rula noua versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

Momentan nu avem detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: fonearena.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nexus 6p