ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Honor Watch Magic este lansat iar acesta este echipat cu display touch AMOLED și posedă certificare 5ATM

Cei de la Honor au lansat si un nou smartwatch iar acesta poarta numele de Watch Magic si adopta un design extrem de atractiv.

Noul smartwatch al celor de la Honor dispune de procesorul ARM M4 SoC, secondat de catre 16MB de RAM si 128 de MB spatiu de stocare intern.

Honor Watch Magic este echipat cu un display AMOLED cu touch iar acesta masoara 1.2inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 390 x 390 pixeli.

Carcasa acestui smartwatch este realizata in totalitate din otel inoxidabil iar acesta poseda certificarea 5ATM, asadar rezista cu brio la contactul cu apa.

Smartwatch-ul Honor Watch Magic are doar 9.8mm grosime si dispune de: Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, GALILEO si NFC pentru sistemul Huawei Pay.

Noul smartwatch al celor de la Honor este echipat cu un acumulator de 178mAh iar producatorul sustine faptul ca este capabil sa sustina pana la 7 zile de autonomie.

Smartwatch-ul Honor Watch Magic este disponibil deja spre comercializare la retailerii din China si poate fi achizitionat la aproximativ 130 de dolari.

(Via)

Lasă un comentariu