Honor Play Tab 2 are 3 GB RAM si un pret mic

In cadrul aceluiasi eveniment Honor a lansat si o tableta interesanta iar aceasta poarta numele de Play Tab 2 si detine un raport atractiv intre pret si specificatii.

Honor Play Tab 2 dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto dispune de 5 MP si este dotata cu auto-focus iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Honor Play Tab 2 este disponibil in 2 variante si prima varianta dispune de un display care masoara 8 inch in diagonala iar cea de-a doua varianta este echipata cu un display care masoara 9.6 inch in diagonala si ambele ruleaza la rezolutia de 1280 x 800 pixeli.

Carcasa tabletei este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Honor Play Tab 2 este disponibila atat in varianta Wi-Fi Only, cat si in varianta dual-sim(nano+nano/microSD) compatibila 4G/LTE iar ambele dispun de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS cu A-GPS.

Noua tableta din portofoliul celor de la Honor are 7.95 mm grosime, este dotata cu un acumulator de 4.800 mAh iar tableta ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Honor Play Tab 2 va fi disponibila spre comercializare din data de 1 iunie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la 116 dolari pentru varianta de baza(Play Tab 2 de 8 inch in varianta Only Wi-Fi dotata cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern) si vor ajunge la 217 dolari penttru varianta de „top”(Play Tab 2 de 8 inch in varianta care dispune de conexiune 4G/LTE si este dotata cu 3 GB de RAM/32 GB spatiu de stocare intern).

Din pacate vremea tabletelor a cam trecut dar cei de la Honor insista sa „resusciteze” acest segment de terminale si probabil ca impactul pe piata de profil va fi minim.

Va reamintim si faptul ca Honor a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul Honor 6A iar pentru detalii accesati acest link.

Via: fonearena.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata