ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Honor 7S a fost lansat iar terminalul dispune de un hardware echilibrat și are un preț bun de comercializare

Cei de la Honor au lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza 7S si dispune de un hardware echilibrat.

Honor 7S este echipat cu procesorul Quad-Core MediaTek MT6739 tactat la 1.5 GHz, GPU PowerVR Rogue GE8100, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Honor 7S are un display IPS FullView in format 18:9 care masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Honor 7S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Honor are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.020 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata EMUI 8.1.

Honor 7S va fi disponibil spre comercializare curand si in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 125 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul UHANS MX poate fi achizitionat acum la doar 399 de lei iar detaliile complete unt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu