HomTom S16 disponibil la 475 lei

HomTom S16 este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum din Romania la doar 475 de lei.

HomTom S16 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR si flash LED  iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu o functie de infrumustare a utilizatorului.

HomTom S16 este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta este produs de catre Sharp, masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 640 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

HomTom S16 este un smartphone dual-sim(micro + micro), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 cu A2DP si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartpone din portofoliul celor de la HomTom are 8.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

HomTom S16 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 475 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Daca bugetul vostru este ceva mai redus, atunci puteti opta pt smartphone-ul Ulefone S8 iar acesta poate fi achizitionat la doar 395 de lei si detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *