Grupul Altex Romania a intrat în eMAG Marketplace

Iata ca zvonurile sau confimat iar o parte a grupului Altex a dat startul colaborarii cu principalul concurent de pe piata de profil, in speta eMAG.

Mai exact cei de la Complet Electro Serv au intrat recent in celebra platforma eMAG Marketplace iar aceasta firma face parte din grupul de firme “controlate” de catre contoversatul om de afaceri Dan Ostahie.

Cel mai cunoscut business al acestui antreprenor este lantul de magazine Altex care activeaza atat in mediul offline cat si in mediul online iar vanzarile acestora au crescut spectaculos in perioada in care ofereau credite de consum doar cu buletinul prin intermediul unor IFN-uri extrem de dubioase.

Cei de la Complet Electro Serv sunt producători si distribuitori de echipamente IT&C iar acestia si-au listat deja peste 900 de produse pe platforma eMAG Marketplace.

Asadar clientii eMAG au acum acces la branduri noi precum Myria, Vortex, Everest, Simbio si la branduri pentru care compania Complet Electro Serv este doar distribuitoare.

Practic clientii eMAG isi pot achizitiona acum produsele de care majoritatea clientilor Altex se plang(fiind de calitate indoielnica) si au mii de reclamatii depuse pe aceasta tema “spinoasa”.

Directorul eMAG Marketplace declara ca: Parteneriatul cu Complet Electro Serv (CES) înseamnă diversificarea gamei de produse pe care clienţii eMAG o pot accesa“.

Bineinteles ca ambii parteneri urmaresc maximizarea profitului dar ramane de vazut daca si calitatea serviciilor pe care le ofera se va ridica la nivelul asteptarilor noastre, ale clientilor care constientizeaza faptul ca doar calitatea serviciilor mai sunt capabile sa fac diferenta acum intr-o activitate de vanzari in care majoritatea retailerilor comercializeaza produse similare.

Director General Complet Electro Serv sustine faptul ca „Listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace reprezintă un pas înainte în creşterea vizibilităţii brandurilor noastre şi face accesiblă achiziţia lor de către clienţii din mediul online“.

Va reamintim si faptul ca Altexcontinua sa ofere finantare prin intremediul celui mai controversat IFN care activeaza la noi pe piata iar numele acestuia este TBI Credit si detaliile complete sunt disponibile aici.

Voi ce nemultumiri aveti in legatura cu firmele care activeaza deja pe platforma eMAG Marketplace?

Via: wall-street.ro

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *