Gionee F6 are un preț foarte bun

Gionee F6 este un alt smartphhone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat din Romania la un pret foarte bun.

Gionee F6 este echipat cu un procesor octa-core,  3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee F6 are un display IPS care masoara 5.7 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1440 × 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta cu foarte bine si pe partea de finisaje.

Gionee F6 este un smartphone dual-sim(nano+ nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 7.8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.970 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat, cu interfata Amigo OS 5.0.

Gionee F6 se afla in promotie acum si poate fi achhizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 799 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *