ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

eMAG va da startul reducerilor de Black Friday în data de 17 noiembrie iar milioane de produse vor fi reduse

Au mai ramas doar 3 zile pana cand cei de la eMAG vor da startul reducerilor de Black Friday iar din aceasta campanie vor face parte peste 2 milioane de produse.

Cei peste 4.000 de parteneri care fac parte din Marketplace vor avea o multime de oferte extrem de atractive iar promotiile se vor actualiza pe tot parcursul zilei de Black Friday.

Asadar nu va panicati in cazul in care nu reusiti sa va achizitionati produsele dorite la primele ore ale diminetii, atunci cand eMAG va da startul celei mai mari campanii de reduceri din an.

Desigur ca nici de aceasta data oficialii eMAG nu au anuntat ora la care se va da startul oficial al campaniei deoarece ar fi imposibil sa sustina un trafic atat de mare dar noi va recomandam sa stati cu degetul pe “refresh” incepand cu ora 6 AM.

Cei de la eMAG sustin faptul ca au investit peste 10 milioane de Euro in noua linie de sortare iar aceasta este capabila sa sorteze peste 200.000 de mii de produse pe zi.

Asadar, cel putin teoretic nu ar trebui sa mai existe intarzieri atat de mari cu privire la livarea produselor vandute de Black Friday dar ramane de vazut cum se vor descurca si in realitate.

Vor fi reduceri incendiare la milioane de produse, asa ca va recomandam sa va pregatiti o lista cu produsele favorite pentru ca ulterior sa puteti plasa comanda rapid.

Ca in fiecare an, eMAG a pus la dispozitia cumparatorilor si un ghid de cumparaturi iar pentru a afla mai multe detalii, va invitam sa accesati acest link.

Lasă un comentariu