Blog ITHOT.RO

Elephone A5 poate fi admirat acum în primul unboxing video și are preț bun

Elephone A5 este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei chineze iar terminalul poate fi admirat acum in primul unboxing video.

Smartphone-ul Elephone A5 este echipat cu procesorul Octa-Core MediaTek Helio P60 tactat la 2GHz, GPU Mali GL72-MP3, 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este tripla si dispune de 12MP + 5MP + 0.3MP, este dotata cu OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este tot duala si dispune de 20MP + 2MP si este dotata cu lentile ulta wide.

Elephone A5 este echipat cu un display LCD IPS in format 19:9 cu “breton” iar acesta masoara 6.18inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2246 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartpone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu stropii de apa.

Elephone A5 este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.2, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si dispune de tehnologia Face Unlock.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Elephone are 7.55mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh care dispune de tehnologiile wireless charging & fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 9.0 Pie.

Smartphone-ul Elephone A5 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la aproximativ 200 de dolari prin intermediul celor de la gearbest.com.

Lasă un comentariu