Blog ITHOT.RO

EaseUS Data Recovery este cel mai bun program prin intermediul căruia iți poți recupera rapid datele șterse

Astazi o sa va prezentam unul dintre cele mai bune programe disponibile pe piata si prin intermediul acestuia va puteti recupera rapid datele sterse in mod accidental.

Programul poarta numele de EaseUS Data Recovery si este disponibil atat in varianta pentru Windows, cat si in varianta pt MAC OS iar ambele versiuni pot fi descarcate accesand acest link.

Dupa cum ati puteti vedea exista o varianta FREE iar daca aveti mai multe date de recuperat va trebui sa va achizitionati varianta PRO si pretul pentru aceasta versiune este de aproximativ 70 de dolari.

Odata ce ati reusit sa va instalati programul, va trebui sa urmati cativa pasi simpli si extrem de intuitivi pentru a va putea recupera cat mai curand datele pierdute.

Acest software este capabil sa recupereze datele sterse dupa o multime de spatii de stocare precum: hard disk-uri, carduri de memorie, flash-uri USB si multe alte device-uri pe care se pot stoca date.

Programul ruleaza foarte eficient si scaneaza rapid unitatile de stocare pe care le aveti instalate iar ulterior puteti seta partitia sau spatiul de stocare de pe care vreti sa va recuperati datele pierdute/sterse.

Cu totii am trecut prin aceasta situatie neplacuta la un moment dat, si fara voia noastra am sters cateva date importante iar ulterior nu am stiut cum sa le recuperam. Recomandarea noastra este sa nu va panicati deoarece nu este totul pierdut iar datele sterse se pot recupera extrem de usor prin intermediul acestui program pus la dispozitie de catre cei de la EaseUS.

Asadar daca va aflati intr-o situatie de acest gen, nu trebuie decat sa va instalati programul EaseUS Data Recovery si sa va scanati partitiile pe care ati avut datele pe care le-ati sters in mod accidental…..sau nu.

Se pot recupera datele inclusiv atunci cand ati formatat din greseala spatiul de stocare, sau ati sters datele inclusiv din celebrul Recycle Bin, asa ca nu exista motive de panica daca treceti prin astfel de momente.

Odata ce spatiul de stocare a fost scanat, se trece la recuperarea fisierelor pe care le doriti si pentru care le puteti selecta avand la dispozitie diverse filtre iar ulterior programul o sa va solicite locatia unde doriti sa le salvati.

Tot procesul nu dureaza foarte mult timp dar depinde de mai multi parametrii precum, dimensiunea datelor pe care doriti sa le recuperati si configuratia sistemului pe care ruleaza programul cu pricina.

Asadar tot procesul de recuperare al acestor date se poate efectua simplu si rapid de catre majoritatea utilizatorilor si nu conteaza cat de inititati sunt acestia in “tainele” tehnologiei.

Va recomandam cu mare incredere acest program iar daca intampinati probleme in procesul de recuperare a datelor, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul sectiunii de comentarii.

Lasă un comentariu