Doza de ras – Panică la înălțime

Mai jos puteti vizualiza una dintre cele mai simpatice farse disponibile in mediul online si nu ne ramane decat sa va uram vizionare placuta.

Hohotele de ras pot avea urmatoarele efecte pozitive asupra starii de sanatate a organismului:
– relaxeaza intregul corp: un ras copios reduce tensiunea fizica si stresul si relaxeaza muschii inca 45 de minute dupa ce repriza de ras s-a incheiat;
– declanseaza eliberarea de endorfine, substante chimice naturale, eliberate de organism care ii confera acestuia o stare de bine si pot calma, temporar, orice tip de durere;
– protejeaza inima prin imbunatatirea functiei vaselor de sange si a stimularii fluxului sanguin care poate ajuta la protectia impotriva unui atac de cord, dar si a altor probleme cardiovasculare.

De asemenea, rasul contribuie la echilibrul emotional al unei persoane. Acesta ajuta pe oricine sa vada latura plina a paharului, sa fie optimist in situatii dificile, in cazul dezamagirilor si pierderilor. Mai mult, rasul ajuta pe oricine sa-si vada aspectele pozitive ale oricarei situatii, ofera curaj si putere de a gasi noi resurse si sperante. Chiar si in cele mai dificile situatii, rasul sau cel putin un zambet pot face o persoana sa se simta mai bine.

Legatura dintre ras si sanatatatea mentala, emotionala

Hohotele de ras vor face pe oricine sa se simta mai bine, iar starea pozitiva de spirit va ramane o perioada de timp chiar si dupa ce rasul dispare. Umorul este benefic pentru pastrarea unei perspective optimiste asupra vietii si situatiilor de zi cu zi, indiferent cat de dificile ar fi acestea. Uneori chiar si un simplu zambet este suficient pentru a declansa buna dispozitie a unei persoane.

Iata care sunt beneficiile pe care rasul le aduce sanatatii mentale:
– diminueaza emotiile cauzate de stres: anxietatea, supararea, tristetea;
– ajuta pe oricine sa se relaxeze si sa se reincarce cu multa energie, stimuland astfel nivelul de concentrare si productivitate indiferent de tipul activitatii desfasurate;
– schimba perspectivele asupra vietii punand accentul pe latura plina a paharului si contribuie la inlaturarea senzatiei de apasare sau stres excesiv.

Va invitam sa va continuati ziua zambind, urmarind astfel de farse iar in acest sens va invitam sa accesati sectiunea Fun.

Nu uitati nici de faptul ca pe blog regasiti procedurile prin intermediul carora puteti rezilia contractele cu Vodafone, Orange, Digi Mobil, Telekom si UPC iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu