DIGI MOBIL extinde rețeaua 5G

Avem vesti excelente pentru abonatii celebrului operator Digi Mobil care inca se afla in stare de șoc dupa ce au aflat faptul ca operatorul si-a lansat recent reteaua 5G Smart.

Reziliere DigiMobil ithot ro 122

Daca pana acum aveau acoperire 5G Smart doar in anumite zone din Bucuresti iata ca au reusit sa isi extinda reteaua si in urmatoarele orase: Constanța, Oradea, Iași și Cluj-Napoca.

Reziliere DigiMobil ithot ro 124

Acum nu va ganditi ca veti beneficia de vitezele astronomice ale unei retele 5G care este extrem de bine pusa la punct, ci veti reusi sa obtineti viteze ceva mai civilizate pentru anul 2019.

Mai mult decat atat se pare ca inestimabilul operator a suplimentat si traficul de date mobile care este inclus in abonamentele la preturi derizorii iar acesta a crescut de la 50GB/luna, la 80 de GB/luna.

Daca ati depasit acest prag nu va panicati deoarece nu veti genera costuri suplimentare doar ca viteza de download va scadea până la 256 Kbps și viteza de upload până la 128 Kbps, indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat.

Asadar in teorie avem de-a face cu un adevarat “chilipir” dat fiind faptul ca la 3-4Euro/abonament poti beneficia de avantajele unei retele 5G daca locuiesti in unul dintre orasele mentionate mai sus.

In practica majoritatea abonatilor reclama lipsa de semnal 3G/4G intr-o multime de zone din tara iar cei de la Digi Mobil receptioneaza mii de reclamatii pe aceasta tema extrem de spinoasa.

Culmea este ca inestimabilul operator sustine faptul ca rețeaua 3G acoperă, în prezent, 99,5% din populația României, iar rețeaua 4G, acopera 75 % din populație si pentru “detalii” accesati harta acoperirii.

Asadar inainte de a opta pt un astfel de abonament ar fi ideal sa testati daca aveti semnal in zona voastra si abia apoi sa semnati contractul cu inestimabilul operator care este…..

Puteti testa prezenta semnalului prin intermediul achizitionarii unei cartele pre-paid, asadar costurile pt “experiment” sunt modeste.

O altă noutate adusă de catre Digi Mobil vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare iar prin intermediul acesteia clientii care au nevoie de mai multe date mobile la viteze “covarsitoare”……pot sa o achizitioneze si vor beneficia de inca 30 de GB/lunar(până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G), peste cei 80 de GB.

Trebuie sa mentionam si faptul ca extraoptiunea costa 2Euro + TVA si nu merita sa o achizitionati deoarece reteaua 4G(aka 5G Smart), este doar o gluma proasta iar prin intermediul acestui tertip nu doresc decat sa isi rotunjeasca veniturile.

Nu uitati nici de faptul ca va puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare iar procedura completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Țepe online & offline“.

La voi in zona aveti semnal 4G/VoLTE cu GiGi Mobil sau sunteti tot la stadiul de “nema semnal”? :))

Cele mai recente comentarii

  1. Florin Rizescu 26 august 2019
    • BYTZA 26 august 2019
  2. Vasilescu Bogdan 26 august 2019
    • BYTZA 26 august 2019
  3. Andrei Popa 26 august 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!