Cubot Rainbow 2 la doar 400 lei

Cubot Rainbow 2 este un smartphone de buget iar terminalul dispune de un hardware decent si poate fi achizitionat acum din Romania la un pret extrem de atractiv.

Smartphone-ul Rainbow 2 este echipat cu procesorul quad-core Mediatek MT6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP(cu interpolare) + 5 MP(cu interpolare), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Cubot Rainbow 2 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Cubot Rainbow 2 este un smartphone dual-sim(nan0 + micro), compatibil 3G si dispune de:  Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Cubot este echipat cu un acumulator de 2.350 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Cubot Rainbow 2 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro, la doar 400 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio poate fi achizitionat acum la doar 395 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *