Canvy este o aplicație cu ajutorul careia se pot…

Am testat timp de cateva saptamani o aplicatie care se intituleaza Canvy iar aceasta este menita sa imbunatateasca experienta de utilizare a posesorilor de terminale care ruleaza pe platforma android.

Prin intermediul aplicatiei Canvy iti poti gestiona intr-un mod extrem de usor contactele iar acestea sunt importate automat, de indata ce aplicatia a fost instalata pe smartphone.

La prima lansare aplicatia o sa va prezinte intr-un scurt tutorial toate informatiile importante pe care trebuie sa le stiti iar utilizatorii se pot inregistra inclusiv prin intermediul contului de facebook sau Google.

Bineinteles ca odata instalata aplicatia Canvy va plasa un “shortcut” in ecranul principal iar de acolo o puteti accesa ori de cate ori aveti nevoie de aceasta.

Canvy are o interfata simpla si intuitiva iar la nivel de grafica este mult mai atractiva decat aplicatiile “stock” care vin preinstalate pe majoritatea terminalelor disponibile pe piata.

Printr-o simpla atingere a display-ului se poate selecta modul in care dorim sa comunicam cu persoana dorita, in speta: apel vocal, sms, whatsapp, facebook messenger sau skype.

Dupa cum puteti vedea contactele sunt afisate in mai multe ferestre iar in functie de marimea acestora se pot “descoperi” si contactele utilizate cel mai des. Acestea sunt plasate in partea superioara a ecranului iar dimensiunea ferestrelor este considerabil mai mare decat la restul contactelor din agenda.

Este bine de stiut si faptul ca puteti sa le trimiteti prietenilor invitatii cu privire la utilizarea acestei aplicatii iar Canvy poate fi descarcata in mod gratuit din celebrul Magazin Play.

De retinut si faptul ca aplicatia ii permite utilizatorului sa isi aranjeze contactele dupa cele mai recente convorbiri sau dupa cele mai des utilizate contacte din agenda.

Am remarcat si faptul ca prin intermediul acestei aplicatii poti sa iti cauti contactele atat dupa nume, cat si dupa numarul de telefon.

Aplicatia Canvy stocheaza datele despre contactele utilizatorului doar pe smartphone si nu pe serverele proprii, asadar nu aveti de ce sa va faceti griji pe aceasta tema.

Mai mult decat atat utilizatorii acestei aplicatii pot sa opteze cu privire la datele pe care vor sa le impartaseasca cu restul prietenilor si pot ascunde datele care doresc sa ramana confidentiale.

Asadar utilizatorul are control total asupra informatiilor pe care vrea sa le faca vizibile pentru restul contactelor din agenda si poate face oricand modificarile dorite.

Aplicatia poate fi setata sa afiseze si notificari iar aceasta va instiinteaza atunci cand unul dintre contactele din agenda isi actualizeaza informatiile care sunt vizibile si pentru restul utilizatorilor.

Am apreciat si faptul ca aplicatia Canvy poate fi customizata in functie de nevoile fiecarui utilizator, asadar se pot seta de la imagini pentru toate contactele si inclusiv modul in care doresti sa contactezi persoanele respective, pana la marimea fontului de baza al aplicatiei.

Trebuie sa precizam si faptul ca utilizatorul poate edita extrem de usor orice contact din agenda si poate trimite inclusiv datele acestuia mai departe in cel mai simplu mod, in speta prin intermediul unui simplu drag & drop.

Asadar prin intermediul acestei aplicatii puteti sa va gestionati mult mai simplu si usor contactele din agenda iar experienta de utilizare este mult mai placuta fata de cea oferita de catre aplicatiile clasice.

Am fost placut suprinsi sa aflam faptul ca aplicatia Canvy a fost creata de catre o echipa de profesori din Timisoara iar acestia au investit peste 250.000 de Euro in dezvoltarea si extinderea acesteia.

Mai multe informatii pe aceasta tema puteti afla direct de pe site-ul gocanvy.com iar aplicatia Canvy poate fi descarcata prin intermediul acestui link.

Asadar va recomandam cu mare incredere aceasta aplicatie si asteptam parerea voastra cu privire la experienta de utilizare pe care este capabila sa o ofere Canvy.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *