ASUS Zenfone Max M2 a fost lansat

Cei de la Asus au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul Zenfone Max M2 iar terminalul adopta un design atractiv.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 632 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2TB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP(f/1.8) + 2MP, este dotata cu EIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si are flash LED.

ASUS Zenfone Max M2 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.3inci in diagonala si ruleaza 1520×720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

ASUS Zenfone Max M2 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Asus are doar 7.7mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Max M2 va fi disponibil spre comercializare din data de 12 decembrie 2018 iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 190 de dolari in versiunea de baza.

(Via)

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *