ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Apple riposteaza in forta la ironiile celor de la Samsung!

Cei de la Apple au publicat recent pe canalul de YouTube, doua videoclipuri prin intermediul carora vor sa le dea o replica dura celor de la Samsung care ii ironizau pana acum in acelasi mod, iar videoclipul il puteti vizualiza aici.

iPhone-6-Samsung-Galaxy-S6-www.ithot.ro

Primul videoclip se intituleaza ‘Hardware & Software’ iar in acesta sunt evidentiate beneficiile unui smartphone in care cele 2 componente functioneaza perfect, fara a avea parte de bug-urile prezente pe platforma android. Naratorul din acest videoclip precizeaza ca “Spre deosebire de majoritatea telefoanelor, noi cream atat partea de hardware, cat si de software, iar cand creezi un intreg telefon, toate partile lucreaza impreuna intr-un mod incredibil”.

https://youtu.be/wl3PlrPq8sw

Clipul secund se intituleaza “Loved”si evidentiaza faptul ca 99% dintre posesorii de iPhone isi iubesc smartphone-ul pe care il detin, iar pentru mai multe detalii va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos.

https://youtu.be/3JnWCSyXLC8

Abia asteptam sa vedem modul in care vor raspunde cei de la Samsung si suntem convinsi de faptul ca vor adopta acelasi stil ironic.

Lasă un comentariu