Allview X2 Extreme este dotat cu functia Super Zoom!

Dupa cum stiti deja X2 Xtreme este noul membrul al acestei game si dispune de functia Super Zoom, care utilizeaza algoritmi speciali de procesare iar aceasta tehnica permite zoom digital de pana la 3 ori fara a afecta calitatea imaginii.

x2-xtreme-super-zoom-20150714

Prin intermediul acestei functii se pot imortaliza imagini cu zoom digital la calitate aproape identica cu cea a fotografiilor realizate cu zoom optic.

Camera principala dispune de 24MP,  are 6 straturi de lentile (UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens) și este protejată cu un strat de sticlă safir.

Totodata camera este dotata cu autofocus, LED flash dual si este capabila sa filmeze la rezolutie 4K atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, iar calitatea imaginilor obtinute promite sa fie excelenta.

Camera secundara dispune de 8MP, este capabila sa filmeze la rezoultie full-hd si poate realiza selfie-uri de calitate pt impatimitii acestora.

Allview-X2-Xtreme-3

Va reamintim ca Allview X2 Extreme ascunde sub capota procesorul  octa-core, pe 64bit, MediaTek Helio X10 tactat la 2.0 Ghz, GPU PowerVR G6200 ,3 GB Ram, 64 GB memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului  microSD, cu maxim 128GB.

Puteti descoperii mai multe informatii accesand pagina de prezentare a produsului prezenta aici si deasemenea nu uitati sa va inscrieti la concursul dedicat acestui smartphone cu specificatii de top, prin interemdiul acestui link.

Noul flagship al brasovenilor poate fi precomandat deja pe site-ul partenerilor nostrii allview.ro la pretul de 2.199 lei iar livrarile se vor face din 15 august.

Lasă un comentariu