ithot.ro Web analytics

AllCall Rio este un smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD și cameră foto duală, la doar 358 de lei

Partenerii nostri de la iHunt.ro au dat startul reducerilor de Black Friday iar acum este momentul sa va achizitionati smartphone-ul dorit la un pret excelent.

Spre exemplu, smartphone-ul AllCall Rio se afla in promotie si poate fi achizitionat acum la doar 358 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Mai mult decat atat, husa de protectie din silicon beneficiaza de un discount de 95% si poate fi achizitionata la doar 1 leu iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul AllCall Rio dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

AllCall Rio este echipat cu un display IPS curbat care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 3D iar acesta este extrem de rezistent, dupa cum veti putea vedea in videoclipul de mai jos.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Rio este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 9.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.700 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol, smartphone-ul AllCall Rio beneficiaza de un discount consistent iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 358 de lei si oferta completa este disponibila aici.