Alcatel Shine Lite are 2 GB de RAM

Alcatel Shine Lite este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de buget iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 435 de lei.

Alcatel Shine Lite dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T-720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Alcatel Shine Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli iar acesta este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Alcatel Shine Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 7.5mm grosime, este echipat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.460 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Alcatel Shine Lite se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 435 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *